Wydawnictwo Świat Książki – Od Wigilii z zupą rybną „trochę naszą, trochę orientalną”, po noworoczną ucztę z indykiem w kasztanach. Może „Wigilia jak u babci z Kresów”, z karpiem zapiekanym z chrzanem i śliwkami, albo „Wigilijna kolacja – postna, ale wykwintna” z łososiem, pieczonym w cieście francuskim? A Bożonarodzeniowy obiad? „Klasyka z odrobiną szaleństwa” w postaci rosołu z… winem porto, czy „Obiad jak królewska uczta” z pasztetem cielęcym z gruszkami w winie. Wspaniałe przekąski na Sylwestra i regenerujące zupy na Nowy Rok. Autorka dokładnie wyjaśnia, co, jak i kiedy przygotować, bo czasem trzeba zacząć przynajmniej kilka dni wcześniej. Inspirujące!
Rozgłośnia Radiowa
RADIO "OKO" Sp. z o.o.
Nr koncesji: 169/K/2012-R
ul. Korczaka 4
07-409 Ostrołęka
tel./fax +48/(29) 7 608 608
tel. +48/(29) 7 607 608
tel. dla słuchaczy +48/(29) 7 605 800
tel. dział reklamy +48/(29) 7 605 605