back to top
4.2 C
Ostrołęka
piątek, 29 listopada 2024 r.

W gospodarstwie agroturystycznym w Czarni odbył się konkurs na najlepszy produkt kulinarny z kurpiowskiego gospodarstwa agroturystycznego

REKLAMA

Zgłoszono czternaście produktów, które oceniane były w 4 kategoriach: potrawy regionalne pochodzenia zwierzęcego, potrawy regionalne pochodzenia roślinnego, napoje regionalne i ciasta domowe – informuje Starostwo Powiatowe w Ostrołęce.

REKLAMA
Fotograf ślubny Malwina Łuba


|

Potrawy regionalne pochodzenia zwierzęcego:

1.Józefowicz Elżbieta z Surowego
2.Krzyżewska Ewa z Lipnik
3.Żebrowska Elżbieta z Wydmus
4.Kostewicz Danuta z Charcibałdy
5.Samsel Dorota z Czarni

Potrawy regionalne pochodzenia roślinnego:

1.Kowalczyk Barbara z Wachu
2.Kostewicz Danuta z Charcibałdy
3.Bziukiewicz Laura z Wachu
4.Józefowicz Elżbieta z Surowego

Napoje regionalne:

1.Bziukiewicz Zdzisław z Wachu i Żebrowski Mirosław z Wydmus
2.Krzyżewski Adam z Lipnik
3.Samsel Tadeusz z Czarni

Fot. Starostwo Powiatowe w Ostrołęce

Czytaj więcej

Subscribe
Powiadom o
0 komentarzy
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Serwis radiooko.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez internautów, gdyż należą one do osób, które je zamieściły.

REKLAMA

Ostatnie wiadomości

SPORT

POLITYKA

0
Będziemy wdzięczni za wasze przemyślenia, prosimy o komentarzex